Friday, July 8, 2011

Sehari di Genting lepaskan tension!

Genting memang best..Sangat rekemen untuk siapa-siapa yang belum pergi. Best sume game die. Macam cockscrew (roller coaster besar), cyclone (roller coaster kecik), go-cart, pirate ship and banyak lagi la.. Kalau jenis tak boleh naik roller coaster baik xyah pegi la. Membazir je. So, kalau dah sampai sane try ur best main sume game yang free tuh. Kalau bayar tak yah naik la. Tapi kalau ade duit lebih bole je kan.. hihi.

So, jom tengok gambar-gambar kami disana. Korang akan dapat rase betape happynye kitaorng. Cuma ade yang tak best ialah cabel car tutup untuk maintenance. Ciss betul. Haha.. Game indoor ade  tak sempat nak main. Jadi nak pegi lain hai. Sape nak join???

















2 comments: