Thursday, June 30, 2011

MTV World Stage Malaysia 2011


MTV World Stage Malaysia datang lagi. Kali ini menampilkan artis-artis seperti 30 seconds to mars, pop shuvit, neon trees dan tak lupa the k-pop band BEAST. Okay, dah excited dah ni. Konsert ini akan diadakan di I-City Shah Alam pada 24 July 2011. 


Kalau nak beli tiket, mestilah mahal kan..Takpe..ade banyak cara boleh menang tiket. Ini cara-caranya:


1. Xpax 


Bagi peminat untuk berdiri peluang untuk mendapatkan pas percuma ke MTV World Stage Live di Malaysia 2011, hanya mengambil bahagian dalam mana-mana aktiviti berikut: - Daftar hari ini dan menyertai gelombang berjangkit daripada Kolony, yang pertama seumpamanya rangkaian SMS berasaskan sosial mudah alih dengan menghantar <nickname> Kolony ke 25333. Dari 16 Jun 2011 dan seterusnya, KFREN MTV dan mula KDING dan KBOMM semua yang anda boleh. Pengguna yang paling KDING dan KBOMM akan memenangi sepasang pas. Untuk maklumat lanjut mengenai Kolony, sila layari www.kolony.com.my -pelanggan Xpax, UOX & SOX  berpeluang untuk mendapat 2 pas PERCUMA di MTV World Stage Live in Malaysia 2011 dengan menghantar "MTV" ke 28881 dan tambah nilai minimum RM50 dalam tempoh promosi bermula dari 10 Jun 2011 hingga 15 Julai 2011. - Pas juga boleh didapati dengan hanya memuat turun kandungan yang relevan di Channel X, www. channelx.com.my .- Bermula dari 10 Jun tahun 2011, lawatan Xpax Facebook di www.facebook.com / xpaxfb untuk maklumat lanjut tentang bagaimana anda boleh mendapatkan pas percuma untuk acara tersebut.


2. MASTERCARD 


Dari 01-30 Jun, 1000 yang pertama baru atau sedia ada Debit MasterCard pemegang kad yang membelanjakan RM30 dan RM60 masing-masing pada kad mereka dan SMS dalam kemasukan mereka akan layak untuk dua pas di MTVWorld Stage dan Snowalk @ i-City. - Selain itu, dua pemegang kad debit masing-masing akan berpeluang untuk memenangi Rock  Pakej bernilai untuk dua orang. Pakej ini termasuk pas kepada pihak MTV World Stage, menaiki limosin ke  MTV World Stage dan berpeluang untuk bertemu dengan artis-artis sehingga tarikh penutupan & peribadi, dengan MTV VJ Holly dan eksklusif yang ditandatangani MTV cenderahati. 
- Kelayakan pemegang kad debit boleh mendaftar untuk pas dengan menghantar SMS dalam format berikut MCMTV <jarak> Nama Penuh <jarak> nombor kad pengenalan ke 33387 pada 30 Jun 2011. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi 03-5635-1391 (Isnin-Jumaat 10:00-17:00 tidak termasuk cuti umum).


3. TWISTIES - Twisties akan memberi pas di MTV World Stage LIVE di Malaysia 2011 melalui laman Twisties Facebook Malaysia. Untuk mengetahui bagaimana anda boleh memenangi lebih pas dengan Twisties melayari www.facebook.com / twistiesmalaysia untuk maklumat lebih lanjut.
4. MTV World Stage Asia


Melalui web http://worldstage.mtvasia.com/win.php anda juga boleh memenangi tiket dengan klik pada "Flight Cases" bila masa sudah tamat. Game ni susah sket sbb anda kene tunggu sejam baru dapat  main. Kalau terlepas memang nasib la.. Nak tau lebih lanjut lawatilah address yang diberikan. Free tiket ini berlansung sehingga 6 julai 2011.. Apa lagi...jom terjah..
No comments:

Post a Comment