Tuesday, June 28, 2011

Gambar Terbaik Setakat Ini

Tempat menarik untuk berjogging
Seperti yang anda tahu.. Saya sudah pun memiliki DSLR berjenama Nikon model D3100. Kamera ini memang user friendly untuk beginner macam saya ini. Dengan kelebihan guide mode yang ada dalam kamera ini, "amateur photographer"  macam saya boleh mengambil gambar yang cantik dengan lebih mudah.

Semalam saya dan adik ke Taman Tasik Seremban. Taman ini berada di tengah-tengah bandar. Amat sesuai untuk beriadah dan tempat mengambil gambar. Kalau weekend memang ramai lah pengantin datang sini ambil gambar. Okay jom lihat gambar-gambar yang diambil semalam.

The Brain Tree

Permandangan di Taman tasik Seremban

Dream place Distance

Taman Tasik Seremban


4 comments:

  1. Wah, dah ada dslr... good2...
    Kema, aku rasa ko kena update RSS feed aku kat blogspot ko ni.. Sebab bila tukar ke tumblr, rss feed address dia tukar sekali.. try buat.. kat blogspot yatie okey je..

    ReplyDelete
  2. DSLR beginner je fath.
    okey..nnti aku refresh add web ko..skang tgh bz sket.

    ReplyDelete
  3. Okey le tu... Aku just guna iPhone je for now #iphoneography :p

    ReplyDelete
  4. gamba 1st tu macam sakit mate la nk tengok. haha. ade sape2 setuju? or it's juz me? hehe. anyway bestnye ade DSLR!

    ReplyDelete