Tuesday, June 28, 2011

2pm new song! Hands Up!

Selain Big Bang..saya juga sangat suka kumpulan 2pm. Paling minat sekali Taecyeon. Beast (jantan) abes! Hahaha... Tersuka die mase dengar lagu dia dengan baek ji young tajuk "My Ear candy". So, baru-baru ini diorang comeback dengan lagu baru yang best bertajuk "Hands Up". Mula-mula dengar macam tak berapa nak best. Lame-lame rase ok. Sape-sape tak penah dengar lagi jom layan lagu ni. Kalau kat Youtube MV diorang dah lebih 2 juta views. Okey lah tu kan. Ha..moh layan.

Boleh download mp3 kat sini : click this link   credit to heeya.






No comments:

Post a Comment