Tuesday, March 8, 2011

Lama tidak menulis

Hai semua!!

Lame dah saya tak berceloteh di sini.. Bukan busy cuma saya tak ade idea apa nak tulis kat sini. Hari-hari saya mesti bukak blog nie...Macam dah jadi kewajipan utama..hihi Sebenarnya, lepas birthday saya 2 minggu lepas terus takde mood nak menulis..Tak taulah sebab ape.. Mungkin terlalu heppy sebab something..Sebap ape ye??Aha..itu yang kite tak tau tuh...haha.. *merepek je cik kema ni*

Selema 2 minggu lepas,tak banyak benda menarik berlaku... Cuma tue lah... Saya makin rapat ngan kawan saya sorang ni..Dulu saya benci giler2 kat dia... Nak cakap pon tak mau.. Sekarang dah jadi bestfriend.. Best plak kawan ngan die rupanye... Actually,saya epy sebab inilah.. Sebab akhirnya Tuhan buka mata saya. Kadang-kadang kalau tak suka tu,lama-lama nanti jadi suka...hehehe... Bukan suka nak jadi girlfriend boyfriend okey.. Cuma jadi kawan  baik...Dulu saya ada kawan baik jugak... Now,die dah semakin jauh.. Maybe dia dah tak ingat saya bestfriend dia lagi ke tak.. *harap-harap dia ingat la*

Dalam dunia ni,kalau kita tak suka sesuatu,jangan terus cakap tak suka sangat-sangat.. Sebab 1 hari nanti sure suka.. Jadi, marilah kita berhati-hati jika tidak suka pada orang itu okey... Ha,bukan orang je tapi dengan barang-barang pon.. Contohnya,ada orang tu kutuk abes wanita-wanita bertudung yang pakai tudungnya singkat-singkat.. Last-last dia pon pakai same jugak.. Ape daa... So,apa pon dalam dunia nie marilah bersikap sederhana k..


Okay,...itu sahaja setakat ini...Tata  ;)

2 comments:

  1. Hum.. Macam boleh agak je siapa :) Kawan elok2.. Jangan gaduh2..

    ReplyDelete
  2. bukan menjurus kepada kawan terdekat.. ;)

    ReplyDelete