Wednesday, February 16, 2011

Untitled

Mula-mula nak start tulis post kat sini ,tak tau nak tulis tajuk ape..Usually saya akan start dengan tajuk dahulu. Well,blur kot fikiran nie.. First of all, my hp rosak and lost all the contact numbers.. Maaflah kawan2..Saya tak ingat no kamu-kamu semua...Saya tak sehebat itu untuk menghafal nombor2 anda..Even,no jejaka idaman hati saya pon,saya tak ingat no dia..Jadi,jika anda membaca post ini,tolong tinggalkan no telefon k...PM kalau ade yang segan nak bagi no takut ade orang usha lepas tu..haha...

Esok saya ada meeting sepanjang hari..Saya dan tutor lain uruskan dengan bantuan dr aziz..Hope everything berjalan lancar..Amin...

Last,satu persoalan bermain di fikiran ini...Kenapa bila dah tutup buku tentang orang itu,kira macam malas nak layan dah hal-hal berkaitan dengan orang itu..Orang itu datang dan bertanya semula...Why they always come at the wrong time and at the wrong place...Tak paham..Once buku dah buka,bukan senang nak tutup balik tau.. Please..please...please...Jadikan buku ini dengan ending yang baik semoga mudah untuk saya tutupkannya..Paham tak? Kalau mana tak paham,tak mengapa..Saya memang tidak pandai express apa dalam hati ini dalam bentuk tulisan...and always act like fool in front of the person I like..Just to make sure,that person didn't notice that..dan ayat di perenggan ini juga tunggang terbalik sebab saya takut orang bole bace isi hati saya..


Note:Tetapi saya selalu tulis isi hati saya di twitter...Dengan sangat takde tapisannya...haha..Kalau selalu nak tau apa ade dalam hati saya,follow my twitter k...
http://twitter.com/#!/kemashady Twitter saya adalah private..Sila follow jika anda nak baca status saya okey?

5 comments:

  1. One thing I believe in,

    If that someone or something is meant for you, it will always come at the right time, in the right place.

    Memang sengaja tanak letak tajuk eh?

    ReplyDelete
  2. btl ke dia akan dtg at the right time? well,dat's too bad for me.. bermakna dia bukan untuk aku..

    ha'ah..sengaja..coz xtau tajuk yang sesuai..any idea?

    ReplyDelete
  3. It's hard to tell. But it's what I believe in. Sometimes kita akan rasa dan nampak macam it's not the right time, tapi in the future, baru kita nampak it's actually the right time.

    Susah nak explain. At the end of the day it's back to what you believe in. "Do you have faith in it?" That's always the question to ask, yang cuma diri kita sendiri yang boleh jawab. Orang lain takleh.

    Hmm, bagi je tajuk 'Untitled'.

    ReplyDelete
  4. Malangnya di sini ialah kita tak boleh nak tau future kite ape..So,its kinda hard to have faith in it..

    Nanti aku ltk tajuk..

    ReplyDelete
  5. Kalau kau perasan, dalam hidup kita ni, everything is built on faith. EVERYTHING. Nothing is promised to us. Not even another day to live, tomorrow.

    ReplyDelete