Tuesday, February 1, 2011

Lelaki itu...

Abang jual burger yang hensem :

Yatie: "Kema saya rasa abang jual burger tu macam tipu saya la"

Saya: "Eh,nape ?"

Yatie: "Takde la..Haritu saya beli burger kat abang tue..Saya cakap nak Burger Biasa satu! Then,tetibe die buat burger special.Saya cakap la..Abang saya nak burger biasa je. Abang tu jawab.."ala dik,dah terbuat la". Saya pon nak tak nak terpaksa la amik..Bayar RM2.70..Kene bayar lebih RM0.50. So,harini dah cakap nak burger BIASA satu..Tapi still jugak buat burger special.."

Hazira: "Agaknya abang tue tak boleh lepaskan telur dari tangan die kot..haha..Tapi sayang la..Abang tu muka  hensem tapi pekak!Adehhh...lol"
Note:*Abang tu memang hensem*

Saya dan Yatie hanya boleh tergelak jela bila dengar jawapan dari Hazira yang spontan itu!.

Tapi harini kami ade agenda..Nak test abang tue..Dia sahaja ke buat special atau die memang betul-betul pekak..hehehe..Nakalkan kitaorang..Kalau nak tau apa kesimpulan kami..nantikan esok..hihi

4 comments:

  1. kema, ntikn sok??>>tgk blik tarikh kt ats cm da lps. haha. btw, ni cter btl kah??:pp~

    ReplyDelete
  2. hahaha...takde mase nak update..huhu..cite diatas mmg cite btol...

    ReplyDelete
  3. weh blog baruuu!! bau kedai lg nie. hehe. so ape cite abg tu? die pekak tak mase korg test die?

    ReplyDelete
  4. hahahaa...yatie2..baru tau eh..meh sini aku sambung kat post baru...

    ReplyDelete