Wednesday, May 19, 2010

Thanx atas pujian itu!

i want to write this new post in Malay okey…

Lama betul x menulis…sibuk melepak2 je dirumah….heee…hari-hari saya dihiasi dengan pelbagai aktiviti…paling best dapat kuar tengok wayang ngan georgians…seronok!

Berbalik kepada tajuk di atas…harini… member blogger saya memuji saya di entri nya…Walaupon tidak seberape…tapi dia telah buat saya tersenyum sepanjang hari…tenkiu fnd rocka.. nak tau ape katenye… senyuman saya ade iras heliza…huhu… heliza tu cantik orangnye..mestilah happy jika disamakan dengan dia.. *mode perasan* lol

nak tau lebih lanjut bace entri nie..  “peace begins with smile”

Senyuman itu satu sedekah…Dengan senyuman, dunia ni boleh jadi lebih indah. Jangan takut nak senyum kerana senyum juga satu senaman. Kalau malas bersenam,at least senyumanlah selalu.. hehe..Bagi saya, semua orang nampak cantik dan hensem bila senyum. Jika ingin tawan hati buah hati anda,senyumanlah selalu padanya …okey? ^_^V

p/s: saya juga mudah tertawan dengan lelaki yang suka dan mudah senyum… :-)

to fnd rocka…senyuman ini hadiah untuk pujian itu…

me pgng menu

ini pula heliza….dia sangat2 cantik! Saya kagum tengok ciptaan Allah…Semoga saya juga boleh memiliki anak secantik dia suatu hari nanti..tapi xmolah jadi penyanyi…hehe…

heliza

8 comments:

  1. aihh..ini kalau tiap hari orang bagi hadiah senyuman kat aku..jadi angau lah beb.
    memang betul lah senyuman boleh berjangkit..tengok sudah berjangkit kat kau. sebenarnya aku tak keluarkan sebarang pujian pun, sekdar sebuah penyataan, anyway ur welcome!haha

    ReplyDelete
  2. hahaha...aku mmg ske senyumlah...hehe..penyataan 2 pujian lah...hehe...thanx again..rmai betol ko punye followers dtg blog aku...ini sume terima kasih atas "penyataan" itu..

    ReplyDelete
  3. cute!
    betul lah! ada iras.. (^^,)
    teringin nak jadi kiut..org kiut ni lambat dimakan usia

    ReplyDelete
  4. awak pon kiut...td lawat blog awak n tgk gmbr senyuman tuh...wah!comel je tau... :-)

    ReplyDelete
  5. org kiut lambat dimkn usia?
    tp org kiut kerap ditackle...tgklah citer adamaya..lisa surihani dah kawin pun ble kena tackle lagi.hoho

    ReplyDelete
  6. haha...itu namenya bukan kiut dah..itu hot!!!hahaha..

    ReplyDelete
  7. sharul:hahahaha.... jauh panggang dari api..=p

    ReplyDelete