Monday, March 8, 2010

Melangkah setapak ke alam kerajinan

image

Mood kesedihan semakin pulih..perlahan-lahan rase rajin dalam diri mula muncul..(tahniah kema!!)…haha…puji diri sendiri…yela,sape lagi nak puji kan klu bukan diri sendiri…*seyes tak betol*…

gambar di atas adalah video tikus yang perlu di kaji…kira-kira berape banyak tikus tue bergerak dalam sejam…kalau saya kate tak  bosan tengok video nie..memang terang lagi bersuluhlah saya menipu…haha…memanglah bosan tahap KRONIK..setiap saat mulut kumat kamit mengira..1,2,3,40,100,300 and sampai beratuslah die bergerak 1 jam tue..bagaikan tengah jampi serapah pon ade..rase macam jadi bomoh kejap pon ade gak…heheh…

1 video makan mase 3 jam tuh..seekor sejam…jumlah yang perlu di tonton lagi ialah  28 JAM!!! kalau la boleh upah orang bace memang da buat kot..(ade orang nak offer diri x?????)da rase macam nak muntah-muntah da tengok video nih..klu video ratatouille tu tak pe gak..haha..menarik siket tengoknye..

tapi semua nie dugaan seorang student final year..benarlah kate orang.. “final semester bukanlah seindah yang disangka”.. semakin tua semakin banyak keje…jadi,sabar jelah..

nak menunjukkan betape saya makin rajin(tak habes2 lagi tuh puji diri sendiri :-) )..siap da print journal2 yang bakal di kaji tidak lama lagi…tebalnye setakat yang di print dalam 1 inci lebih la.. xla tebal seperti kamus atau pon buku TORTORA *budak medic n biomedic je phm ketebalan buku ini* Agak banyak gak lah yang perlu di baca.. student final year dengan journal ibarat “isi dengan kuku” … begitu akrabnyelah hubungan itu.. cheeewaaahhh!! *pheewitt* =p

08032010198

so..bile da ade mood begini kenalah cepat-cepat siapkan keje yang tertunggak… kang kalau x jadi macam nie….

HATI RUNDUM + JIWA LARA+ KERESAHAN TIADA KESUDAHAN = MARI NANGIS !!!



okeylah..nak sambung tengok video lagi… sekian sahaja coretan hari ini..

2 comments:

  1. apakah kema..kalau ak sure tiap 10min ttdo tgk video tikus ko tu..plg kurang pun mata dh de symptom2 mau juling..@_@..haha

    btw..ko sdih sbb pe kema?huhu..jgn sedey2 ok..nnt x cun dh..ko cun sbb slalu hapy-go-lucky..:D

    ReplyDelete
  2. haha...bukan juling2...macam da nak terkuar biji mate pon ade...ahha

    ala..biase lah..sedih pasal exam sume...lately markah truk je belaka..wat exam pon x dapat result okey....sume cam x best.. dun wury..aku stil happy di luar sane..saje emo2 kat dalam blog nie...hehe

    ReplyDelete