Friday, February 26, 2010

quick update..

dah agak beberape ari blog ini diabaikan... ia adalah kerane saye sangat2 bz smpai naik gile..hahahha..bukan tipo ek..ini betol2...sebenarnya tengah stress nak study bile..nak siapkan FYP bile..video tikus selama 25 jam belum lagi ditonton..assignment sume subjek sem nie kene buat..thesis tak tulis2 lagi sebab blur je slaloo...tulis 2 3 ayat da mule bosan..camne nak siapkan sume nih...alahai...tulun2...heeee...

nie jap lagi nak balik...my dad da belikan cake blueberry cheese...yummy...sangat minat sume kek di secret recipes tue..kami sekeluarga memang selaloo je beli cake di situ for any birthday...eh..nanti saye cite pasal birthday dalam post yang lain..baru meriah sket..nie hanya nak update pape patot..(masih tiade idea untuk mintak adiah dari my dad..)

lastly..thanx 2 all yang wish for my brithday aritu...sayang korang..muahhh!

[caption id="attachment_874" align="aligncenter" width="225" caption="i also need to study for my english exam..(bookshelf garomeda Mines)"][/caption]

5 comments:

  1. Mintak la Honda City sebijik! Tu kan idaman hati ko.. Lalala~
    Aku pun asyik stuck je bila nak tulis thesis..
    Tak menarik.. :(

    ReplyDelete
  2. haha..iye2...ade jgk bg hint2...haaha...yup..thesis x menarik...like la comment nih..heee

    ReplyDelete
  3. Haha.. kalo boleh like aku dah like :D

    ReplyDelete
  4. hahaha...btol jgk...

    ReplyDelete
  5. garomeda? haha. gramedia la...

    ReplyDelete