Thursday, January 28, 2010

KreativeThemes.com

image

KreativeThemes.com Sebuah blog yg jual wordpress theme...yg pntg disini ialah mereka sume org Malaysia..mude2 lg dorang nih..oh,ske theme korang..sume comel2....ske2!!!...teringin nak bli tp xreti n mungkin juge tiade duit...yg paling feveret yg Phanatic 2..hehe...

image

kpd silent bff ku..fathchan (antare org kuat website nie)...bangge wooo member sy nie terer wat website..diam2 ubi berisi gitu..oh fath...bg la diskaun...heheh...ko kn kaye...muahahaha..xpon ko cipta theme pinky gitu tuk aku..sure aku syg ko berjuta2 lemon....kire adiah bday in advance..bule x cm2??? :-) huuu..(gurau je)…

peribahasa arini: "Makan bubur panas-panas." kata ini bermaksud jangan bertindak tergesa2,akhirnya nnti kita jua yg kecewa..so..kene la pk dlu sblm wat kputusan...jgn main belasah je...... okies??

14 comments:

  1. Omo! Kema-chan!
    Sangat terharu la perbuatan ko ini... hehehe...
    Kema, once in a while kitorang akan keluarkan discount coupon..

    Sekarang kitorang tengah buat special sales - 50% off sempena kempen bantu mangsa2 Haiti.
    And 10% akan disalurkan kepada UNICEF..
    Check blog kitorang: http://www.kreativethemes.com/haiti-needs-our-help-kreativethemes-haiti-awareness-campaign/

    Hehe, promote pulak.. Anyway kema, thanks for supporting us! :)

    ReplyDelete
  2. terharu??? nangis x??hehehehe...
    aku slaloo usha2 theme korang...sgt x reti nk bli...weh..klu theme yg aku ske 2 bape hinggit?
    theme demo korang aku bp kali ntah dwnld...last2 x reti nak on kn...apekah!!!hahahha..
    last2 gune je theme wordpress bg....
    xde theme color pink kah?

    ReplyDelete
  3. Tak nangis lah.. Hehe..
    Ko nak beli kah? Aku boleh tolong guide kan..
    Tapi, kalau nak pakai theme ni, kena guna self-hosted WordPress blog..
    Baru boleh install theme ni..
    Kalau free WordPress blog ni tak boleh..

    ReplyDelete
  4. ooo...akunye blog bkn self hosted...bp hinggit ko byr staun fath nak dpt self-hosted blog?
    nmpknye xdpt gune la...yg free theme 2 cmne nk on 2...x pandai nie....

    ReplyDelete
  5. Free themes, kalau nak guna juga kena ada self-hosted WordPress.
    Theme2 ni kena install sendiri.. so kena ada self-hosted WP.
    Theme2 kat WP.com (mcm ko punya ni), orang2 WP yang control..

    Kalau nak tengok live demo, ko klik je kat Demo link tu..
    Pastu kat part bawah ada satu bar untuk ko tukar2 theme dan style..

    ReplyDelete
  6. bgitu rupenye..oh sedih n kecewa...xpela...bwk diri ke katil...
    mahu tdur...mimpi jela memiliki website sndri..(mode sedih)

    arini ade lg peribahasa..agak kiut..hehe.. tlupe ltk td..da publish br rase cm ade xkene je..bc lg 4 kali br sedar..xde peribahase rupenye...tros tmbh..huuu..n aku ske bc post aku sndri berkali2...nak tau pe org lain rase mase bc...hehehe...well...bile da kali ke 10 bc..lbh kurang la..trase...bosannye ayat post aku nie...haha...sengalkn..tp gitulah tbiat aku 2 fath!

    ReplyDelete
  7. la.....this is ur friend 2 ke...hahahaha...

    kecik btl dunia ni...my friend is the co-finder....=D
    she knows him....

    ReplyDelete
  8. @Kema: Takpe, boleh jadi diari.. Esok2 dah tua boleh baca berkali2 lagi.. hehe..

    @Pandahaccer: Banyak sangat link; both of the co-founders are my housemate's schoolmates. So relax sikit dengan diorang. Taklah rasa janggal sangat even tak pernah jumpa lagi. Yes, it's such a small world.

    ReplyDelete
  9. oh fath chan...im thinking to delete this blog...haha...
    cmne nak bc bile da tua....wuuuu...

    ReplyDelete
  10. Well, it's up to you. Which one you think the best for you; what you think the right thing to do. :)

    ReplyDelete
  11. fath..kreative theme korang nie..rmai plak org ske...br 2 ari post..da byk jgk search psl korang..rugilah tulis lam Bm..kot omputih bc xphm lak..at least leh promote korangnye bussiness nie ha..

    ReplyDelete
  12. Yeke kema.. lepas ni leh tulis dalam BI lak.. hehe
    Ape2 pun thanks la sebab promote.. :D

    ReplyDelete
  13. ye fath...rmai plak yg view...ade negare omputih gak..so cm nyesal tulis bm..hehe..t ade idea aku tulis lm BI lak..

    ReplyDelete