Monday, January 25, 2010

having fun ngan my lil sis

act, sy da lame da x shopping kat Mid..Last pg pon mase tgk wyg Times Travellers Wife wif ****…heheh… so, di sbbkan parents kitaorg xde umah…make me n my sis plan la nak shopping2 kat mid…

padahal taun nie azam da tak nak shopping lg…x menjadi plak azam 2…huuu…shopping jgk la akhirnye dgn my sis..then,blikan adiah buffday tuk die…bg perfum je sbb die xde lagi perfum for herself…asyik pkai mama punye je…hikhik…

mmg ramai sgt org kat mid time weekend…sesak btl dlm train..mcm sardin..nasib xde hilang barang pape..yela,kejadian mencuri di kwsn ktm sntiase ade je…so,sgt kene berhati2..pegang beg yg bwk 2 kuat2…kadang2 dorang saje je tolak2 kite mase masuk train sbb nak seluk poket kite..mase 2 mst kite x rase sgt sbb rmai org tolak2..so..ati2 la ye…

papepon..sonot shopping..dapat bj baru…weee….n make up stuff…ingat nak pkai contacts je pas nih… ^_^ sng nak make up….heheh..

p.s": gmbr saye menunjukkan beg yang penuh dgn barang2 shopping….  :-)   yang bwh skali nie ialah my lil sis…sy ske bwk die g shopping…

2301201006523012010060

5 comments:

  1. nak buat azam kena realistic.
    sangatlah tidak logic tidak mahu bershopping pada tahun 2010.
    kema, thanks sgt8x bg you're beautiful tuuu. dh tgk 3 episod!!!! excitednyeeeee!!!!!! seronok!!!!!!!!


    kema: hahaha...bengong aku nie..sobonar eh,berazam xnak blanjo byk2...nak simpan duit bli keto...nmpk eh..lmbt lg la dapat bli..uhuh...mkin abeh yo duit 2..x ngoti nak nyimpan...
    bestkan cite 2....tgk lg smpai abes..jgn sonyum sorang2 cm adik aku da la...ddk bilik tgk cito 2 golak sakan..polik mak aku nengok eh...

    ReplyDelete
  2. dh lobih dr sonyum dh. tosonggee yoo. kdg2 ketawa kecil. wahahahaha. aku pun xmenggemari 1st hero. suka 2nd & 3rd. COMELLLLL

    kema: boto tuuu....tosonyum2 nengok cito 2...hahaha..ha..yg 3rd hero(rmbt kolor kuning 2) sodap sore eh..dio ketuo kump. FT ISLAND...minat bonar den kek dio...sumo lagu eh best... den ponah post lagu2 dorang 2... http://kemashady.wordpress.com/2009/12/20/sad-song/

    ReplyDelete
  3. Haha, cute ah ko cakap nogori Kema :D
    Kitorang tak sempat pun lagi nak shopping2 ni kema...
    Keperluan jua sudah habis..
    Tak sibuk ngan test, sibuk kat lab...
    Nak keluar pun serba salah memikirkan keje banyak lagi kena buat..

    kema: oh..sudah 3 kali komen ayat di atas...aaaa....tenet bengong...fath..ko mst byg aku ckp nogorikn..hehe...
    aku klu de geng nogori br sedap nak ckp...pg la shopping...keperluan kn..aku nie ptt x shopping..bkn keperluan tp kehendak..-ve behaviour (chewaahhh!!!) ..fath dear...keje mmg xkan abes...(ayat standard org bkerja)..hehe...jd..pg la shopping...

    ReplyDelete
  4. Baiklah kema! Kitorang akan pegi shopping!
    Haha.. Bukanlah tanak keluar..
    Cuma masih tak dapat cari masa sesuai.. (^^)

    ReplyDelete
  5. yeah..ikut nasihat aku...aku ske tau klu org dgr nasihat aku n pg shopping...nak jd shopping adviser gitu...pergh...leh jd sales gurl nie..tp kene kurus dlu...hahaha.. mase byk..24jam...pilih la jam kedua,or ketiga..mane2 yg seswai la...

    ReplyDelete