Sunday, December 20, 2009

sad song..

ske lagu nie..sdh je..auchh...giler menusuk kalbu..huuu...luv it..^_^


what a nice sad song...dedicated 2 me...


it touch my heart..


n sore lee hong ki (the main singer sgt "lemak berkrim"..haha)







ft island- LOVE SICK


do u think DBSK is better?

4 comments:

  1. Kema, aku suka lagi FT Island - Because I Don't Know How To Love.
    Best juge lagu tu.. first lagu FT Island yang aku dengar (dan suka). Hehe.

    ReplyDelete
  2. yeke...baik..aku pd dgr skarang..xtau nape sgt ske lagu sad song...huhu..

    ReplyDelete
  3. Ala kema, kadang2 sad song pun boleh menceriakan hati - in its own way..
    Sometimes we feel better after listening to it..
    Aku layan je lagu ape2 yang sedap di dengar - sad song, ballad, dance, techtonic, pop... asalkan sedap pada telinga aku ni.. hehe

    ReplyDelete
  4. lagu yg ko bgtau 2 sedap2..hehe..lee hongki nyer sore mmg lunak la..
    mmg btl..lagu sad song pon ble wat aku eppy..plus mudah nak tdo..2 paling bgune la bg aku klu dgr sad song..
    da bsepah lagu sad songs dlm mp3...techtonic je aku xpnh dgr lagi.

    ReplyDelete