Sunday, December 6, 2009

ciri-ciri org bulan FEBRUARI...

Sy lahir bulan Februari...dan ini adalah ciri2 yg diberi oleh Dr Fadzilah Kamsah...


1.Berfikiran abstrak-> xpon...haha..


2.Sukakan benda yang reality dan abstrak-> yg reality btl...


3.Intelligent, bijak dan genius->tipu..slh nie...


4.Berpesonaliti yang mudah berubah->erm..mayb kot..kekadang sewel n kekadang cute...heheh..ntah la..


5.Mudah menawan orang lain-> huhu..mayb...^_^


6.Agak pendiam, pemalu dan rendah diri->bile mase sy pendiam nie??salah2..sy sgt ske berckp...


7.Jujur dan setia pada segalanya-> ye2..mmg sorang setia..minat eminem dr form 1..smpai skang ske die lg...


8.Keras hati untuk mencapai matlamat->tpt skali..nak dpt ape yg sy nak...


9.Tidak suka dikongkong->btl2..my parents pon slaloo pning...


10.Mudah memberontak apabila dikongkong->haha...samela ngan jwpn atas..


11.Suka kegiatan... yang lasak-> xske...haha..i dun like..jog ske la..


12.Emosinya mudah terluka dan sangat sensitif-> hehe..sgt x ske NANGIS!..


13.Mudah mempamerkan marahnya-> nope..but klu bnde 2 mmg sgt perlu sy marah..n i will..


14.Tidak suka benda yang remeh-temeh-> depends la ape yg remeh temeh 2..


15.Suka berkawan tapi kurang mempamerkannya->ske berkawan n ske pamerkan...slalo bg adiah pe mase bday dorang...huuu..


16.Sangat berani dan suka memberontak-> not really..sy penakut..my sis always say dat 2 me.."penakut la angah nie?"


17.Bercita-cita tinggi dan suka berangan-angan dan ada harapan untuk merealisasikan impiannya-> yep9..berangan mmg hobi sy..


18.Pemerhatian yang tajam-> xla tajam mane...sedang2 je..tp klu tgk tv ske komen baju org 2 xkene la..fashion x seswai la..haha..bengong kan..tp bile ngan my sis jela..


19.Suka hiburan dan sukan-> i luv music..


20.Suka benda yang bersifat seni->erm..seni???ape 2?


21.Sangat romantik pada dalaman tetapi tidak pada luaran-> ^_^


22.Berkecenderungan pada benda yang tahyul-> TAK


23.Amat mudah dan boleh menjadi terlalu boros->haha..malu nak ngaku..sgt btl yg nih..x reti langsung kawal duit..adoii...


24.Belajar untuk mempamerkan emosi.-> stiap ari pon sy blaja..ngeee..^_^

4 comments:

  1. DEN PON SAMOOOOO!!! HAHAHAHAHAHAHA... BANYAK YANG KONO~~

    ReplyDelete
  2. ooo..bln feb juge ke??
    bile 2 kerol?

    ReplyDelete
  3. 24..
    ble smbt sesame..haha

    ReplyDelete