Wednesday, August 19, 2009

Kerna skali cinta..aku tetap cinta...

jiwang gler tajuk..haha...jgn tetipu k...


nie sume adalah lirik dalam lagu rossa terbaru


lagu yg sgt2 besh..


berjuta2 kali ulang dgr kat laptop..


huhu...


minat abes,,


terlanjur cinta







lirik:



(Rossa)
Waktu bergulir
Lambat merantai langkah perjalanan kita
Berjuta cerita terukir dalam
Menjadi sebuah dilema

Mengertikah engkau
Perasaanku tak terhapuskan

(Pasha)
Malam menangis
Tetes embun membasahi mata hatiku
Mencoba bertahan di atas puing-puing
Cinta yang tlah rapuh

Apa yang ku genggam
Tak mudah untuk aku lepaskan

(Korus)
Aku terlanjur cinta kepadamu
Dan tlah kuberikan seluruh hatiku
Tapi mengapa baru kini kau pertanyakan cintaku

Aku pun tak mengerti yang terjadi
Apa salah dan kurangku padamu
Kini terlambat sudah untuk dipersalahkan
Karna sekali cinta, aku tetap cinta….

(Rossa)
Mencoba bertahan di atas puing-puing
Cinta yang tlah rapuh

(Pasha)
Apa yang ku genggam
Tak mudah untuk aku lepaskan…

(Ulang Korus)

2 comments:

  1. Rajin ko ngapdet blog ye kema.. yatie dan iqa dah mula menyepi.. termasuk la aku.. :P tapi aku baru hapdet je.. hehe.. nnt aku link ke blog ko.. nk cari gambar ko yg comel2 dulu hehe (aku link guna gambar).

    ReplyDelete
  2. ala..aku update pon sbb ade org2 yg tertentu ske benar lawat blog aku nie ha...xsmpai ati nak kecewakn dorang..haha..ade org 2..xpnh miss tgk blog aku..ari2 bkk!!ok2...wah..nak letak pic aku ke??klu ble yg nampak cute n kurus k..hahha....

    ReplyDelete