Friday, July 31, 2009

perpisahan terasing....

tgh2 boring bc journal dgr la lagu kat hp....tetibe terkeluar la lagu KRU...PERPISAHAN TERASING..best lagu nie...layan sungguh...hikhik...

mari nyanyi sesame....

Perpisahan itu selalu terjadi
Kepada insan yang bercinta
Sungguh sedihnya rasa
Apabila ianya terjadi


Perpisahan bermula dari dua hati
Yang kehendaknya tak dituruti
Ataupun manusia
Yang berperasaan benci


Sebuah cinta dan harapan
Menjadi debu berterbangan
Tersekat nafasku kabur pandangan mataku
Amat tersiksa jiwa kerana kehilangannya
Oh oh... mengapa terus mengharap menanti
Walau cukup kusedari dia takkan kembali


Rintangan dari orang yang tak sudi
Menerima cinta dari hati ini
Menarik diri dan pergi
Membawa serpihan hati yang sepi


Perpisahan itu sungguh menyedihkan
Tapi semuanya di tangan takdir
Kita dikatakan pasangan bahagia
Oh... kini terasing luka
Oh... kini terasing luka
Perpisahan mengasing kita
.....





<br><object width="330" height="200"><embed src="http://lyrics.stlyrics.com/lyrscroll.swf?page=http%3A//www%2Estlyrics%2Ecom/songs/k/kru7612/perpisahanterasing273442%2Ehtml" bgcolor="#FFFFFF" width="330" height="200" name="lyrscroll" type="application/x-shockwave-flash" allowScriptAccess="never" allownetworking="all" /></object>

letih...



byk sgt bnde mengganggu pkran...


kjp rase rajin,pas2 malas plak...


kjp ok,then x ok...


kjp rase nak meluahkn,ati kate jgn...


kjp rase nak,kjp lg kate xnak....


kjp nk suke,otak kate plz n plz jgnnnnn.......


letih ngan sume nie...


mane de mslh pnh abes dlm dunie...


1 settle,menimbun lg dtg...


itulah di yg dipanggil KEHIDUPAN...


but still...


aku ttp rase lth menghadapinye......


Tuesday, July 28, 2009

h1n1 di UPM

xtau nak gmbr rase seronok ke x psl h1n1 kat UPM nie..yelah..da dpt cuti seminggu kn..masing2 meloncat2 dan berguling kegembiraan sbb dpt cuti lame...mmg kolej halau sume org blk umah..die ckp start dr ptg nie smpai esk tghari sume org perlu kosongkn kolej...klas bermule pade rabu depan...

xtau la ade kes positif ke x,cume lbh dr 400 org pelajar UPM dmm dan ade simptom2 ala2 H1N1..td aku pg pusat kesihatan nak jmpe dktr..sakit pe rahsie la...tp mase2 masuk2 je da kene tahan..

nurse:dik,nak pg mane??ade dmm ke?

aku:x nak jmpe dktr...ade  mslh ckit..hehe..

nurse: pkai mask nie sepanjang dlm klinik ye...

aku.:ok!(pas2 pkai terbalik la mask 2..then tkar la..haha)

mase kat pk mmg ramai la dtg..berduyun2..terkejut aku tgk rmai sgt yg saket..rsau gak kot2 terbenjangkit ke td...ish..seram2...walaupn da ade vaksin untuk sume jenis flu..tp potensi nak kene h1n1 lbh kurang 30%. so,xle la nak kate slmt ke x...still ade chance nk kene....

dasyat btl bile tgk sgt2 la rmai demam..kat kaunter h1n1 mmg brderet org beratur semate2 nak check demam panas ke x...da 2 mmg dapat la ubat penoh seplastik..haha..segale ubt agaknye die bg..yela takut  pape hal jd kn..baik bg dorang telan ubt batuk,selesema,demam,sakit tekak n so on....

now...kene kemas2 nak blk..papa jd nak jmpt mlm kang..dak2 umah aku pon nak blk mlm nie..ade yg esk gak..klu kene blk mengejut nie payah ckit..yela,mggu dpn da nak exam...tup2 kene blk..nota pon xsempat kutip lg..aku nie jenis last2 minute la cr nota..cuz mmg study last minute....slu smapai skang niat nak ubah tp xde la maknenye...mmg xterubah...haha...ssh nak ubah bnde yg kite da biase buat...klu x wat rase plik 1 bdn je...

cuti 1 mggu nie ingat nak shopping la..da pk destinasi nak pg mane...haha..hampeh aku nie..pttnye g la study...nie x...duk pk nak shopping jer...haha...ssh la nak ubah otak aku nie ha....proposal final year pn masih xsiap..abstract sa buat tp lulus ke x masih blm tau..blm jmpe dr lg..

k..nak rest la..terlalu srnk dapat cuti..td puas jerit...

[caption id="attachment_417" align="aligncenter" width="300" caption="sekadar hiasan..sume org patut pkai mask sbg langkah berjage2.."]sekadar hiasan..sume org patut pkai mask sbg langkah berjage2..[/caption]

Monday, July 27, 2009

tenang...

akhirnye segalenye kembali tenang...alhamdulillah....

xtau nak gmbr rase eppy,syukur n bhgie..

smoge ketenangan sntiase bersame2ku spnjg idup ini.....amin....

[caption id="attachment_414" align="aligncenter" width="300" caption="tande aku bersyukur kepade allah...hanye Dia saje tempa kite mengadu n memohon..."]tande aku bersyukur kepade allah...hanye Dia saje tempa kite mengadu n memohon...[/caption]



Sunday, July 26, 2009

segalenye sudah tertulis...

final year ..year paling bz dlm sume2 year yg ade...mulenye budget nak mati xmo wat gune tikus..last2 kne wat jgk..2 la namenye...takdir..

then..mslh yg ku pning2 kn pon da settle...syukur sgt allah tnjk kn jln...smoge ade hikmah disebaliknye...takdir jgk 2...

pas2..nak pndah umah....padahal da lame duk umah skang nie..sjk dr kecik..last2 pndah rupenye..xpnh bayangkn pon..haha..takdir2..

arini menang game BIOTRONIC kat fb..perg,...bangge gile plus eppy smapai xle nak diucapkan ngan kate2..haha...nangis gler ayat...2 la klu da ditakdirkan pakar bab main game nih..

n lastly...aku ditakdirkn wat blog nie ha...apekah...haha..cm la ade kne mengene...lalala....

Friday, July 24, 2009

jangan pernah berubah....







best bangat lagu nih.....hahaha...da jd endon plak aku nie...

dedicated pade sume2 kwn2 ku yg sdh bercinta cintun....hahaha..lalalala....

pesanan:

jangan cuba berubah...

keeps ur relationship going...

n smoge Allah merahmati hbgn anda2 sume....

pada yg single:

MARILAH MANHUNT!!!!!hahahhahaha..*mode gediks +sewel*

Wednesday, July 22, 2009

ari yg menyesakkn nafas.....

xtahan tajuk nih....budget cm nak bg korang cemas gitu...hihi...

pagi2 ariku mmg menyesakkn nafas..mane taknye...giliran kne basuh toilet!dlm seumur idup nie la 1st time basuh...haha...xpnh2 buat,amik ko...hihi...bgn je tdo trs capai brs basuh toilet...siap ditegur pia lagi..

pia: kema,pe ko nak wat ngan berus 2?bagun2 da capai brus...

aku: nak bsh toilet (smbil tersengih2...plus rmbt serabai berbajukan bj tdo yg cute miut!)

then aku n saadah pon bertungkus lumus la basuh...mmg pning kpale basuh toilet..kjp2 loya n nak muntah...xreti langsung nak basuh...pkai belasah jer...tp ok la..bersih...

tghari pg cafe bli mknn..lps mkn...main game waka-waka plus typing maniac..bangge gler dpt kalahkn nad,yatie n sbgainye...haha...tp no.9 je baru....

kol 4 aku ade janji ngan dr taufiq yg ensem n dr aris yg bujang..hehe...tp 2 2 bz lak..x jadi jmpe diorang pg la lab anatomi jmpe akak2 n abg2 master...mereka terang serba sedikit psl final year n lelain..time kasih la pada paa(merpati putih)..smgt gler ajar kitaorg wat proposal..sok nk bg cnth..bgs la...sng klu ade org yg baik n sudi tlg....sng keje...hihi...

then,aku try cal kak farah yg wat master cm ala2 aku nyer tajuk..lame gak la berbual ngan die pkai phone...mcm2 die terangkn..makin nmpk la jln2 yg patut diikuti...nie klu x,blur je memanjang..last2,pg main game kat facebook...haha...2 jela keje aku..nak ngadu kat org xde plak org sudi dgr..hehe...

mase tgh makan mlm,tibe dr taufiq msg!!!!ala,sweetnye die...siap ckp sory xdpt dtg td..(act,aku x amik ati pon)...siap mintak maaf 2 yg xtahan!hahaha...lelaki nie ssh say sory...tp die sgt gentleman...org lelaki yg bleh mntk maaf  cmni sgt bagus dijadikan BF!!!!...hahaha.....ayat pon manis je...kate kite jmpe nnti ye...ala..la....cair sekejap..hihi...

k..nak smbg cr journal nak wat proposal...ssh la final year project nie..menakutkan...kne fokus n wat btl2...nmpknye taun nie akn bz jela memanjang..alahai...hahaha...bak kate dr taufiq..awk mmg akn terpakse xle blk cuti...xpela...redha...

k....chow...

30 perkare tentang wanita lelaki xtau...

1. Bila seorang wanita mengatakan dia sedang bersedih,tetapi dia tidak menitiskan airmata,itu bermakna dia sedang menangis di dalam hatinya.

2. Bila dia tidak menghiraukan kamu selepas kamu menyakiti hatinya,lebih baik kamu beri dia masa untuk menenangkan hatinya semula sebelum kamu menegur dengan ucapan maaf.

3. Wanita sukar nak cari benda yang dia benci tentang orang yang paling dia sayang(sebab itu ramai wanita yang patah hati bila hubungan itu putus di tengah jalan).

4. Sekiranya seorang wanita jatuh cinta dengan sorang lelaki,lelaki itu akan sentiasa ada di fikirannya walaupun ketika dia sedang keluar dengan lelaki lain.

5. Bila lelaki yang dia suka dan cinta merenung tajam ke dalam matanya,dia akan cair seperti coklat!!

6. Wanita memang sukakan pujian tetapi selalu tidak tau macam mana nak menerima pujian.

7. Jika kamu tidak suka dengan gadis yang sukakan kamu separuh mati,tolak cintanya dengan lembut,jangan berkasar sebab ada satu semangat dalam diri wanita yang kamu tak akan tahu bila dia dah buat keputusan,dia akan lakukan apa saja.

8. Sekiranya sorang gadis mula menjauhkan diri darimu selepas kamu tolak cintanya,biarkan dia untuk seketika.Sekiranya kamu masih ingin menganggap dia sorang kawan,cubalah tegur dia perlahan-lahan.

9. Wanita suka meluahkan apa yang mereka rasa.Muzik,puisi,lukisan dan tulisan adalah cara termudah mereka meluahkan isi hati mereka.

10. Jangan sesekali beritahu perempuan yang mereka ni lansung tak berguna.

11. Bersikap terlalu serius boleh mematikan mood wanita.

12. Bila pertama kali lelaki yang dicintainya dalam diam memberikan respon positif,misalnya menghubunginya melalui telefon,si gadis akan bersikap acuh tak acuh seolah-olah tidak berminat,tetapi sebaik saja ganggang diletakkan,dia akan menjerit kesukaan dan ! tak sampai sepuluh minit,semua rakan-rakannya akan tahu berita tersebut.

13. Sekuntum senyuman memberi seribu erti bagi wanita.Jadi jangan senyum sebarangan.

14. Jika kamu menyukai sorang wanita,cubalah mulakan dengan persahabatan.Kemudian biarkan dia mengenalimu dengan lebih mendalam.

15. Jika seorang wanita memberi seribu satu alasan setiap kali kamu ajak keluar,tinggalkan dia sebab dia memang tak berminat denganmu.

16. Tetapi jika dalam masa yang sama dia menghubungimu atau menunggu panggilan darimu,teruskan usahamu untuk memikatnya.

17. Jangan sesekali mengagak apa yang dirasakannya.Tanya dia sendiri!!

18. Selepas seorang gadis jatuh cinta,dia akan sering tertanya-tanya kenapalah aku tak jumpa lelaki ini lebih awal.

19. Kalau kamu masih tercari-cari cara yang paling romantik untuk memikat hati seorang gadis,cubalah rajin-rajinkan tangan menyelak buku-buku cinta.

20. Bila setiap kali gambar kelas keluar, benda pertama yang dicari oleh wanita ialah siapa yang berdiri di sebelah buah hatinya,kemudian barulah dirinya sendiri.

21. Bekas teman lelaki akan sentiasa ada di fikirannya tetapi lelaki yang dicintainya sekarang akan berada di tempat teristimewa iaitu di hatinya!!

22. Satu ucapan 'Hi' sahaja sudah cukup menceriakan harinya.

23. Teman baiknya saja yang tahu apa yang sedang dia rasa dan lalui.

24. Wanita paling benci lelaki yang berbaik-baik dengan mereka semata-mata nak tackle kawan mereka yang paling cantik.

25. Cinta bermaksud kesetiaan, ambil berat, jujur dan kebahagiaan tanpa sebarang kompromi.

26. Semua wanita mahukan sorang lelaki yang cintakan mereka sepenuh hati..

27. Senjata wanita adalah airmata!!

28. Wanita suka jika sesekali orang yang disayanginya mengadakan surprise buatnya(hadiah,bunga atau sekadar kad ucapan romantis).Mereka akan rasa terharu dan merasakan bahawa dirinya dicintai setulus hati.Dengan i! ni dia tak akan ragu-ragu terhadapmu.

29. Wanita mudah jatuh hati pada lelaki yang ambil berat tentang mereka dan baik terhadapnya.So,kalau nak memikat wanita pandai-pandailah...

30. Sebenarnya mudah mengambil hati wanita kerana apa yang dia mahu hanyalah perasaan dicintai dan disayangi sepenuh jiwa.

Tuesday, July 21, 2009

tagging...

1)Beside ur lips,where is the favourite spot to get kissed?
erm...dahi kot...


2)How did u feel when u woke up this morning?
tired...so many things to do...


3)Who was the last person / people you took photo with?
ngan zati..


4)Would u consider urself spoiled?
nope...sgt bermotivasi..haha


5. Have you ever had a best friend who was of the opposite sex?
yeah...ade...dlu la..


6. Do you want someone to be dead?
erm..dose doa cm2..


7. What does your last text message say?
topup ija rm3o...hehe...(tokey topup)


8. What are you thinking right now ?
i need to b strong ...


9. Do you want someone to be with you right now ?
yeah..baby aisya....hihi


10. What was the time you went to bed last night ?
dlm 12 lbh la...


11. Where did you buy the tee you are wearing now ?
jusco..bj tdo yg sexy!


12. Is someone on your mind right now?
yes,,,i  hate  to think bout those selfish person...huh...mengong!!


13. Who was the last person who text you ?
ija


TEN Lucky Person to do this quiz.
1. yatie
2. fath
3. piah
4. saadah
5. iqa
6. en.koboi


14. Who is no.2 having a relationship with ?
single mingle ...ye kot..ntah..haha


15. Is no.3 a male or a female?
female...


16. If no.7 and no.1 get together , would it be a good?
7 xde...


17. What is no.1 studying about?
>>> biomedic…final year…

18. When was the last time you chatted with them?



mase kat klas la smalam....koboi je xpnh berbual lg.....

19. Is no.4 single?
yep


20. Say something about no. 2.
sorang yg pndai comp gile2....tabik la kat ko fath!


21. What do you think about no.3 & no.5 being together?
gud....mreka ble jd kawan baik 4 ever!!!

 

Monday, July 20, 2009

2 hari shopping sakan..

sab2:

mase nie shopping ngan zati n sya...mulenye nak pg bli cklt n gule2 wat hantaran..last2 kiteorng sume shopping mende lain...hah..biase la bile duit da byk di dlm bank..masing2 x ingat dunie da..membeli cm org sewel...huhu...klu rakam expression kitaorng mst klaka..sbb masing2 ghairah tgk sales sni sane..

pas2 tetibe tgh jln2 nmpk byk topi cm koboi ske pkai..tringat plak kt die...haha..ntah pape ingat kat en.koboi..huhu..pas2,mase withdraw money..dapat duit br..kagum gile..smpai siap exchange ngan org lain..haha..ade mamat 2 nak exchange ngan sya..yela,kagum tgk duit rm50 baru..

190720091166

ahad:

jalan2 pg jusco ngan bdk2 umah pas jpa..srnk gak..ade bli baju n baju tdo...sgt ske bj tdo yg sexy!..haha...pas2 dr smalam nak bli kasut br,xgak jmpe yg best..ssh sgt nak dpt y btl2 minat..da minat xde saiz plakz..tensi abes!haha..xpe..blk umah nx wk smbg shopping kat sban plak....bj baru pon ptt di tmbh...new sem kene new look...pape je...haha...

k..mls nak smng...nnti la tulis g..tata titi tutu sume....

Friday, July 17, 2009

the one i miss alot!! .....

first of all...the one i really miz is my...

220620091126220620091129



 

220620091127



 

NIE LA DIE.."AISYA AQILAH"..anak buahku seorng..hehe...syg cgt kat die...more than anything!!haha...

nak blk umah..cos mggu nie aisya ade kat umah..

Wednesday, July 15, 2009

demam....

mcm nak DEMAM plak nie...

simptom2:

1. sakit tekak

2. bdn mcm da nak panas

3. letih

4. malas..

5.depressi

 

 

potensi penyakit:

1. demam panas

2.demam manje(ala nak demam tp xjd)

3. demam cinte..ahaksz..ske!! *gedik*...haha

4. demam nak jpa (nie DR tom ckp la (taufiq sbnr..bkn dr taufiq k..)..

5.nervous breakdown...

 

keputusan xtau lg..tp ramai sgh sahabat2 ku yg amat baik memberi nasihat...nie antarenye...

 Nur Idzzaty Zaman at 7:28pm July 15


mkn ubat cpat!!!!





Fathilah Bahrom



 Fathilah Bahrom at 7:32pm July 15


kema,mkn scott's emulsion,insyaAllah,cpt baek.. :)






 Kema Shady at 7:56pm July 15


thanx zaty..
fatie..mane aku nak cr mende 2..xde jual kat fak aku nie..sdh je....






 Nik Kecik at 8:01pm July 15


mkn ubat ye..~~~;-)






Kema Shady



 Kema Shady at 8:03pm July 15


sume org mmg baik ati..hehe..mekacih!






Hijjaz Mohd



 Hijjaz Mohd at 8:18pm July 15


simptom2 tu cam familiar je....cpt gie dpn PK






Fathilah Bahrom



 Fathilah Bahrom at 8:40pm July 15


lor,yeke??xpla...amk paracetamol je..sng n mudah..uhuk~~






Taufik Hatta



 Taufik Hatta at 9:02pm July 15


dmm nk dpt duit jpa. hahah :-P






Kema Shady



 Kema Shady at 10:41pm July 15


ko memandai je kn hijaz..aku nie da ade imunisasi k...
fathi:ye2..jap g aku mkn ye cyg..chewah..hehe
taufiq..tepat skali..ko mmg bijak!!xsia2 ilmu dktr ko 2 ..ahaha



Tuesday, July 14, 2009

perfect!!!

well..arini mmg best cos dpt jmpe DR HENSEM..alahai,kacak abes la die 2...tersengih2 je tgk die...siap die tanye lg..

DR: nape awk senyum2?

aku: xde pape...

act,aku ske abes die trgkn psl final projek aku..seyes mmg asyik tgk die je...ensem n cute!!!hahahaha..ske ati je aku nie...tp die sgt baik la...

bwk aku g jln2 tgk lab..tunjuk nie,tunjuk 2..bdue je..romantik gler!!..hahaha..ade jgk mate2 memandang..cm jeles je..hahaha..tp xde niat pn..cume menghargai n memahami betape indahnye ciptaan ALLAH..hehe..

khamis jumpe lg..sape mau ikot????meh2...

Saturday, July 11, 2009

dlm perjalanan pulang ke rumah...........

hari jumaat lepas aku nak blk umah..then b4 blk 2..pg la pinjam bk HERBAL MEDICINE kat library bsame dila..then pas2 kemas2 n trus pulang...so bermula satu episod drama PERJALAN KEMA PULANG KE RUMAH NAIK TRAIN..alahai pnjg plak tajuknye...hehe...

so,tsmbil tggu bus aku bkk la buku 2 n bc..makenye byknye lak kete lalu lalang meghon2 n jerit something yg sememangnye aku xdgr langsung!!!hahaha..bengong btl mereka2 ini...standart la 2 bdk U bc buku mase tggu bus..haha...ke xde pon..aku sorang je kot skema..act,bkn la skema pe..juz mengisi mase lapang..isnin da kene jmpe DR HENSEM..ulangan di sini DR HENSEM..lol.

then naik lak train ke seremban..so,dpt la aku tmpt ddk..sblh aku nie org Nigeria..ha cmne aku leh tau..begini citenye...

so...

dlm train aku smbg bc n sggh khusyuk skali...yela sibuk cr herb yg seswai tuk projek final year aku nnti..ade gak aku pasan org dlm train pndg2..tp aku mls nak layan...then org sblh aku(NIGERIA MAN 2) usha2 gak aku rupenye..then agaknye da xtahan sgt make die pon mengeluarkn sore tuk bertanye..

nigeria man: r u a medical student??

aku: aik die nie cm tau2 je..haha...aku nie kire medical field la...then aku jwb..no..im Biomedical STudent..y?

nigeria man: nothing juz usually ehen i see people reading i juz think they probably a medical student..

aku: dalam ati..haishhh...cm perli je mamat nie...(tp still senyum lagi nie)hahahaha..

so..kami pon borak macam2 smpai die leh cite hal girlfriend die tu...rupenyer bdk medic girl die..jarang kontek katenye..(muke die agak pasrah la?)hahaha..girl die dating pon bwk bk...cm aku...(eh2..perli lagi die nie)..

pas2 aku pon cite np la aku sibuk membc...nak cr herb tuk final year aku...die baik ati bg ideas2 bernas..suwuh aku jmpe doktor tradisional la..pg web nie..itu..mcm2..mmg baik..yela,ORG ISLAM...

pas2 perkare yg palng aku stuju..ialah..bile die tanye 1 soalan nie:

"IN YOUR COLLEGE,IS THAT MEDICAL STUDENTS ALWAYS FEEL THEIR MUCH BETTER THAN OTHER????

aku: some of them do actually...

then die pon ulas..kesian plajar2 nie...belajar ssh2..then bile keje kne ssh jg.on cal mase yg x tentu...pas2 mereka yg kos lain2 yg meeka pndg rendah dlu..dpt berjaye n keje hebat2..akhirnye..doktor2 inilah bekerja dgn mereka sbg doktor keluarga..ibarat menjadi majikan kpd medical student yg dulunye pndg rndh pd org2 kos lain..

sbnrnye disini ingin dinyatakan..rezeki masing2 Allah dah tentukan..kite cume berusahe..wateva pon..enjoy your life(like he said 2 me)dun always study..okies sume???amik pengajaran k..huhu..

sekian..tamat!

Wednesday, July 8, 2009

confessions of shopaholic......

i juz finished watching confessions of shopaholic and it reminds me about my problem as a shopaholic tooo!!!!ahahaha..the movie was great and its all true and open my eyes dat i really need to buy STUFF I ONLY NEED!!..dats y i think i cannot survive for another few weeks cos my money is getting LESSER AND LESSER!!!hahaha..(y JPA x bg duit nie????arrgghhhh...)

i dun picture myself as a shopaholic but sometimes my mom and dad think i am  SHOPAHOLIC..its weird...haha..u noe, mayb i am..but the think is "do you think in diz materialistic world dat a lot of people dont like shopping??? look in girls perspective..lots of them think shopping is wonderfull,full of joy and happiness..but some are not(dun noe y)..but i take majority of the girls do love shopping alot!!am i rite???

sometimes when i saw nice thing like pretty bags,great shoes,elegant rings and bracelet..i dun think twice..juz grab and pay..but finally when i got home..look at my purse and what???"(how come i can finish more than rm3oo juz like dat) dat usually happen to me..haha...

things like diz always comes during Hari Raya. sales are everywhere..i couldnt believe my eyes dats 90% sales usually happen if u'r members of the mall. i cant stop myself buying thing whenever there is a sale in the house..hahaha..my dad spends rm600 plus for me during raya and still not enuf..haha..i can finished it within 3 days limit...when is still not enuf i beg my sis 2 lend me some money..hahaha...she's ok bout dat cuz i promise to pay back after raya using MY DUIT RAYA COLLECTION...its true when people say "biar papa asal bergaye"...hahaha..

is already 2.08am now..gonna get some sleep..2moro got place to go..lowyat for exact...saadah wants 2 buy her new lappy..

for those who still not watching the movie please do so....its totally a great movie..fun and entertaining..guys should watch it too..in diz movie,guys also have problems on shopping..juz they not realize it..they always say"ITS A GIRL THING"..wateva..hahaha..dats 4 all..chow..