Monday, March 23, 2009

3 perangai plek cik KEMA....

huhu..kali nie aku nak reveal kat korang aku punyer weirdest perangai ever..haha..act,pk lame gak la nak reveal sume nie,kjp nak tulis kjp rase eh xpyh la.last2 tulis gak..tp klu korang tgk aku punye tagline blog nie kn ade ckp "get 2 noe me better"...so,aku reveal kn jela..

1. AKU SGT9 JARANG/XPNH NANGIS KAT DPN ORNG..(aku nk tanye korang yg pnh knl aku,pnh ke korang nmpk aku nangis??aku yakin jwpn mst x...huhu..juz if u ever see me crying dats mean aku mmg xle thn kot time 2..if it hurt 2 much,then br aku nangis la..hihi..if not..jgn harap aku nak melalak ke ape..haha..i hate crying!!! tp klu nangis pn dlm 10 mnt je kot..lelame pnt la..haha..lol



2. AKU XKN TDO DLM KELAS SEUMUR IDUP...haha..bkn pe..aku malu la org tgk aku tdo..lgpn klu aku nak tdo,kne ade katil n kelengkapan lain..klu x,mmg tersgt la ssh nak tido..demand gler aku nie..haha..



p/s: xpnh pn tdo cmnie..haha...

3. AKU SGT SKE BERANGAN..hihi..aku ske idup dlm fairy tale aku sndri..aku ske create imaginasi indah2 dlm otak aku nie..2 sbb aku jarang sedih...klu bnde 2 sedih,cpt2 aku pk hal 2 bg jd eppy..seyes mmg aku plek..haha..klu aku study 1 jam..maknenye stgh jam jela aku study cuz lg stgh jam aku duk berangan je..hihi.. yg pleknye 2,mkin aku kuat study mkin byk la bnde aku berangan..bnde 2 dtg sndri je..haha..



kesimpulan:

cik kema@aku byk lg perangai plek..tp xmo reveal dlu..nex time ade mase aku cite lg..chow...

6 comments:

  1. kema! ko jarang nanges ke? kalau gado ngan fit nanges x? hehe.

    ReplyDelete
  2. haha..aku mmg jarang nangis...klu gaduh ngan fit pn jarang nangis gak.. ade la 2 3 kali je nangis dpn die(dlm phone)..real xde pn..

    ReplyDelete
  3. oho.. kt pn x ske nangis dpn org.. tahan nagis smpi sakit pale.. haha

    ReplyDelete
  4. haha..tp aku pnh je nampak ko nangis..ko main lagi lap air mate..padahal tgk cite je..bkn btl pn cite 2..haha..(rugi air mate 2 cik saadah)

    ReplyDelete
  5. a'ah kema. btol la. saadah mmg nangis je keje die bile tngok cter. pastu mate bengkak...ak penah nmpk ko nangis dulu skali kema..mase kite stay kat B37. sumenye gara-gara S***N yg x pelik tu. sbb majalah kolej yg x jadi.

    ReplyDelete
  6. haha..aku xingat pn psl 2..btl21!!aku pnh nangis skali dlu..hehe..tp skali je kn?huhu...time 2 mmg aku benci gler die nak mati!!haha..tp now da ok pn..

    ReplyDelete