Sunday, February 15, 2009

horoskop tuk tatapan korang..juz tuk bln feb nie je tau..

aku kat sini nak share horoskop yg aku bc dlm satu majalah nie. horoskop nie tuk ramalan bln februari 2009 je tau.. korang bc la mane korang punye horoskop. klu btl,mungkin kebetulan la k.aku sesaje je post mende nie..klu minat bc la k..huhu..k nie la horoskop tuk korang bc n pikir2kan...

AQUARIUS (20 jan-17feb):


Cuba sedari pertuturan kamu dengan orang lain kerana ia mungkin boleh menyakitkan hati orang lain. Justeru,merosakkan semua perkara yang ingin dilakukan. Ingat,jangan disebabkan mulut badan binasa.


Percintaan: Konflik antara kamu dan pasangan telah pun reda. Jadi, cuba wujudkan apa yg kamu berdua inginkan dalam perhubungan seperti sikap toleransi.


PISCES(18feb-19 mac):


Minggu kamu dimulakan dengan kesibukan di kolej atau pejabat dalam menyelesaikan pelbagai urusan. Jaga stamina untuk menjalani kehidupan yg lebih cergas.


Percintaan: Pasangan kamu inginkan kamu lebih serius dan lupakan hal remeh temeh yg berlaku. Jadi cuba lebih bersikap terbuka dan perfesional.


ARIES(20 mac- 19 apr)


 Emosi kamu kini membuat hidup menjadi terasa lebih indah dan berbunga-bunga. Semua ini terjadi kerana dek cinta yg hadir..hehehe…


Percintaan: Pengalaman banyak mengajar  kita untuk menjadi lebih baik terutamanya dalam perhubungan. Supaya kita tidak mengalami kekecewaan lagi.


TAURUS (20 apr – 19 mei)


Inilah masanya utk kamu menyiapkan kerja yg terhenti seketika itu dek kerana kesihatan yg kurang baik. Tapi harus diingat stamina perlu dijaga ya!


Percintaan: Lupakan kisah lalu antara kamu dengan bekas boyfriend atau girlg=friend kamu itu. Ayuh maju kehadapan!


GEMINI( 20 MEI- 19 jun)


Tidak salah untuk kamu menonjol lebih sedikit berbanding teman, namun elakkan diri menjadi megah diri.


Percintaan: segalanya indah jika pasangan sentiasa disisi.


CANCER( 20 JUN- 21 JUL)


Kesihatan kamu bakal terganggu seperti sakit tekak atau sesak nafas. Semua berpunca daripada cuaca yg kurang baik.


Percintaan: Tidak salah untuk menyintai dan menyayangi pasangan. Tapi jangan terlalu melebih kerana risau ia akan memakan diri suatu hari nnti.


LEO(22JUL-22OGOS)


Urusan antara kamu dengan keluarga menjadi agenda utama sepanjang minggu ini. Ada yg membahagiakan ada juga menyakitkan hati.


Percintaan: Elakkan menguji berlebihan kesetiaan cintanya pada kamu.


VIRGO(230G0S-21SEPT)


Kamu bakal menerima kunjungan dari keluarga terdekat. Justeru hubungan silatulrahim yg sekian laam terputus dapat dibangunkan kembali.


Percintaan: Terselah jua belang pasangan kamu. Persaingan sebegini tidak baik dalam sebuah perhubungan.


LIBRA(22SEPT-22OKT)


Kamu berusaha utk menikmati gaya hidup yg lebih ekslusif tp akhirnya kecundang jua.


Percintaan: pasangan kamu inginkan perhatian daripada kamu. Jangan pula kamu bersangka buruk padanya kerana kamu juga yg terasa kesusahan diri nnti.


SCORPIO(23OKT-21NOV)


Kini kamu boleh menarik nafas lega kerana kesibukan tugasan telah berkurangan. Jaga pola pemakanan kamu untuk menjalani kehidupan yg lebih sihat.


Percintaan: hati-hati terhadap godaan sekitar kamu ya.


SAGITARIUS (22NOV-21 DIS)


Kerana terlalu sibuk memikirkan soal pemakaian pelbagai urusan lain terbengkalai terutamanya yg berkait rapat dengan keluarga.


Percintaan: Cubalah bersikap toleransi. Tak rugi mengalah.


CAPRICON(22DIS-19JAN)


Setelah sekian lama penantian kamu tentang peluang keemasan dalam sesuatu perkara telah tiba. Jadi jgn sia-siakan peluang ini ya!


Percintaan: Jika kamu masih ragu-ragu tentang hubungan kamu dan pasangan dinasihatkan agar membuat keputusan dengan bijak sama ada utk meneruskannya atau tidak.

13 comments:

  1. kema. aku capricorn. die kate kalau aku ragu2 ngan pecintaan kene pk nak tros kan ke x. kalau mcm xnak ragu2? hehe. ko zodiac ape?

    ReplyDelete
  2. kema..cm xleh pcye je hroskop ni..tpu2..huhu..ni bkn cnta yg hadir,tp cnta yg prgi..=(

    ReplyDelete
  3. Pengalaman banyak mengajar kita untuk menjadi lebih baik terutamanya dalam perhubungan. Supaya kita tidak mengalami kekecewaan lagi.
    tp yg tentang ni..btul..huhu

    ReplyDelete
  4. klu xnak ragu2..on je la...xkn nak break plak..jgn caye sgt bnde nie.. aku pisces..huhu...

    ReplyDelete
  5. haha..fathi..biase la 2 break..sbr k..aku phm perasaan ko 2..saket sgtkn?hmm...byk2 doa tau..srh allah bantu ko supaye ko kuat smgt sume k..aku doakan ko cpt2 recover n find new luv..luv is out there.dun stop urself from finding it..i believe in luv..aku pn slalo doa agar ditemukan jodoh yg baik 1 ari nnti..amin

    ReplyDelete
  6. thanx utk kte2 yg mmbina 2 kema..=) tp klo leh xnkla involved in luv again..sket yg ssh nk kte..xpnh rs sket cmni..lbh parah dr kne cancer..haha

    ReplyDelete
  7. ish..jgn ckp cm2..ko sure akn fall in luv again.aku yakin!saket 2 mmg la saket..aku pnh rase n its hurt 2 much rite?well,u get better someday..it gonna takes sometimes.but it will go eventually.ur mr right is OUT THERE!!!look 4 it..jgn cpt give up tau..

    ReplyDelete
  8. hehe. kema, ko dah ditemukan jodoh yg baik pon :p

    ReplyDelete
  9. aku blm sure yatie siape jodoh aku..masih samar2 lg..chewah..

    ReplyDelete
  10. kema..samar2 lg?huhu..insyaAllah jdoh ko dh de depan mata..hee..ak sagi..cam klaka plak sagi nye.."Kerana terlalu sibuk memikirkan soal pemakaian pelbagai urusan lain terbengkalai terutamanya yg berkait rapat dengan keluarga."..apkah weh..ak xpnh sibuk psal pemakaian..men hentam je pkai pe..haha

    ReplyDelete
  11. huhu..name pn horoskop..juz ramalan je..xsemesti benar..hihi..tp aku punye cm btl la cuz aku mggu nie sgt bz ngan bussiness kite plus report yg berlambak..huhu..aku rase btl kot bln nie ko agk ske bergaye..hehe

    ReplyDelete
  12. haha..ak rse tiap bln ak pakai sme je..xde beza pun..memandai je la kema..;p

    ReplyDelete
  13. ele...ko je xprasan..aku nengok makin bgaye n ayu lg..eceh..huhu

    ReplyDelete