Monday, December 29, 2008

programku mase cuti...

huhu..diam x diam da pn start sem br..aku br je smpai kolej arini..pnt mengemas bilik..saadah room8 ku xblk lg..ok..berblk pd tjk post nie...aku cuti dlm sbln lbh gitula...peneman aku mase cuti ialah adkku anis,my mom,family n frens..nasib korang ade..xla bsn sgt cuti kali nie..thanx guys...syg korang sume!!!

mase b4 cuti me n and the geng pg aquaria n genting...best sgt..release je tension time exam ritu..then pg kuching plak jln2 ngan my family..sdhnye..spnjng kitaorng kat sane ujan je x henti2..so ssh nak jln..tp ok la..best jgk trip nie cuz xpnh lg smpai sanekn? duk sane dlm 3 ari cm2..aku da upload kn pic2 kt frendster,nnti korang ble tgk..

mase2 lain aku juz duk umah ngan mak n adk aku yg kecik..name die anis..all the time mase aku abeskn ngan die je..mane aku pg die ikut...at least aku de teman..yg paling aku rndu sgt9 nie of course la adk aku..sdh je da blk klj..die slaloo je borak2 ngan  aku..share story togethr..n mcm2 lg la..

ha..mase cuti aritu aku nyaris2 nak kne langgar dpn mcd tau..mase 2 aku bwk agak laju la..tetibe 1 kete nie br kuar simpang xpndg kiri knn trs je jln n aku lg beberape cm je nak langgar kete die..bile aku tgk rupenye pemandu 2 laki..die mule wat xtau je n trs jln..yg xsgke 2,die pn nak msk mcd gak kat drive thru..aku btl2 blakang die..tetibe kete 2 nak blah dr garisan bratur 2..then pemandu die cm pusing blakang tgk aku n angkat tgn..kire cm sory la..yg bestnye..mamat 2 ensem la..so aku trs maafkan die..hehe..nsb baik ko cute aku ckp dlm ati..huhu..mayb die blah dr mcd 2 cuz ingat aku follow die kot...da cuak die pn nk blah cpt2..hehe..cian die xdpt mkn mcd..aku bknnye nak follow die..aku nak blikan anis mcflurry 'move it' yg br 2 je..hehe..2 antare pengalaman sweet la.

then b4 blk aku de jmpe ngan bdk2 kgv.mcm2 ktaorng cite..mmg bising abes la..si kerol main layang2 tp tsangkut kat pokok..cian die...rugi rm7! 2 die kate la..kitaorng cm picnic la mase jmpe 2..kt city park seremban 2..aku xpnh dtg c2..tp cntk gak la tmpt die..utk yg couple2 je sesuai..yg fren klu rAmai2 br best..korang aku rndu la kt korang..nak jmpe lg..hope plan kite nak pg genting jd la ye..nak pg sane lg..best gler!!!ari 2 xpuas main..huhu...

k..2 je nak ckp..so,bermule la sem br..azam pn br..xmau pk bnde yg xpntg dlm idup aku..fokus pd plajaran...nak bjaye!!!!huhu..aaa...rndunye kat adk aku...i wish she alwayz be wif me..die je bg aku smgt everyday...thanx adkku cyg!!so,4 now org yg plg2 aku rndu ialah adkku...nak blk la weekend nie..hehe..