Wednesday, February 27, 2008

my fave song..

kali nie aku nak share lg yg aku tgh duk dgr slaloo..lagu nie best ar cuz mcm bg smgt kat kengkawan or sesape je yg dgr..melody die pn very slow n sentimental..



bg aku mmg best r..so,lets check the lyric now...



Lirik Lagu Mendua - Hampir Ke Situ

aku sadar bukan mudah
untuk mengejar mimpi indah
pernah suatu ketika dulu ku punya
harapan besar
kini aku tak pasti
dapatkah ku miliki

sudah jauh kita temu
kekalkanlah impian lalu
mungkin ada hikmah yg akan menunggu di penghujung jalan
biar nanti kecewa
setidak-tidaknya cuba

korus
jika halangan menduga
perjalanan kita
janganlah kau putus asa
kerna ku ada di sisi
setia menemani
andai semangat mu gugur
genggamlah tanganku
kita hampir ke situ

adakala ku terasa
ketabahan tak setegah
tetapi apakan andainya
berhenti separuh jalan
percayalah padaku
aku yakin kita mampu

biar orang katakan
rapuhnya harapan
bukan mereka tentukan tapi
kau atau aku
tandaku punya kamu
apa telah akhirnya
tetap bersama



so sp nak download ble follow link nie...



http://www.mediafire.com/?9ngymlod0zn



so hope korang enjoy diz song as much as i do..

Friday, February 22, 2008

tentang kehidupan..

kekadang aku rase aku ade sume dlm idup nie..tp sometimes kte xle nak dpt ape yg kte nak..so far..aku epy dgn idup aku.. ade family yg always care bout me,my best fren(wa n kakdu,luv u guys) n mbr2 serumah..mbr kgv dlu..korang sume best..i miz u guys so much..



kwn mmg pntg tau..tp 'cinta'..xkot..it depends la..tp kali nie aku nak ubah persepsi idup aku la.."biar ilang cinta,jgn ilang kwn n family"..btl x????huhu..ok ke nie? ntah aku pn xtau..



papepn.. aku harap idupku lbh ceria di mase2 akn dtg.. amin..